РЕКЛАМА

За нас

Теленовелас Новини е водещият бранд в областта на романтичните сериали и теленовели в България. Вече шест години той не спира да информира своите почитателите за всичко най-ново както от ефира, така и от личния живот на най-големите латино, турски и индийски актьори и актриси.


В интернет пространството блогът се появява на 28-и март 2010-а година. Негов създател е Елена Иванова. За отрицателно време Теленовелас Новини набира голяма популярност и не случайно става любим за всички най-запалени телевизионни фенове. Акцент бива поставен към новините за предстоящи латино и турски саги, като ексклузивната информация, с която екипът разполага, е неговият най-силен коз.


Скоро след старта, към Ели се присъединяват Станислава Иванова, която и до момента информира читателите за най-интересните подробности от живота на латино звездите, и Десислава Чавгова със собствена страница. По-късно Деси бива заменена от Даниел Димитров, който превръща в емблема своята рубрика "Страницата на Дани". В края на 2012-а той напуска екипа.


Следват все по-успешни години за Теленовелас Новини, които повечето свързват с издаване на авторското онлайн списание "Telenovellas Bulgaria", реализиране на различни конкурси и игри и други. Създават се и редица успешни партньорства с водещи медийни портали.


През март 2014-а, навръх четвъртия си рожден ден, блогът се премества на честотите на BG TV News, където развива своята дейност до лятото на същата година. В отрязъка от август 2014-а до август 2015-а година дом за най-любопитните новости е социалната мрежа Фейсбук, където брандът ни добива още по-голяма популярност.


През септември 2015-а година всичко започва отначало - информацията се помества обратно в блога, където се вписват статии непрекъснато, в обновен стил, отговарящ на нуждата на читателите от бърза, актуална и точна информация.


2016-а е най-успешната година за Теленовелас Новини. Тогава екипът бива кардинално променен. Засилена работа по блога започва Тони Андонов, вписващ всичко най-ново в програмите на българските телевизионни канали и информиращ аудиторията за любимите турски сериали и актьори. Димир Говедаров, Илия Лазаров и Стелиан Любомиров също отразяват интересни рубрики, сред които "Нови епизоди" и "Рейтинги в Турция". Засилен интерес има и към дългогодишната и добре позната концепция на "Вие пожелахте" на Стаси, изданията на която се водят именно по исканията на читателите. Ели Иванова се включва с "Носталгия".

Вярваме, че най-доброто за Теленовелас Новини тепърва предстои... Благодарим на всички Ви, че сте с нас! Доверието Ви е това, което ни кара да продължим напред... само заради Вас!

15 коментара:

 1. Towa Spisanie prodawa li se nqkude ili pro0sto0 si e online

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте, колеги! Тъй като в момента извършваме промени по форума, ако искате за да не стои неактивен линка за "Форум" за сега го насочете към главната страница на форума http://bgtvtalk.freesmfhosting.com/ Поздрави, екипът на BG TV News!

  ОтговорИзтриване
 3. Направете една страница "За нас" и в новия сайт, че там има инфо само за екипа на BG TV News.

  ОтговорИзтриване
 4. Кога са финалите на пътеки към щастието и светлината на моят живот ?

  ОтговорИзтриване
 5. Този , сериал , Светлината , на , моят , живот , в индия , още , епизоди , се изльчват , Доста , дьльг , си , е Индиските , са , дьлги , като , Дьрзост ,и Красота , Той , пьк , е доста , банален , всички сменени , нови , лица , и. Даже Ридж , сменен , Торстен , кей , играе , Ридж ,

  ОтговорИзтриване
 6. Теленовалес вие сте супер Брагодаря ви за всичко

  ОтговорИзтриване
 7. Теленовелас Новини, Вие сте много интересни и позитивни! Благодаря,Ви че Ви има.Без да искам Ви сравнявам с други брандове. Успех! Интересни сте ми! Напред и нагоре!

  ОтговорИзтриване
 8. Прекрасни сте ,желая успех и поздрави за работата ,която ни доставя удоволствие!

  ОтговорИзтриване
 9. Теленовалес вие сте супер як блок. И Брагодаря на Всички ви за чудесните новини за любимите сериали Искрено ви Брагодаря и искам да ви пожелая Здраве и всичко Добро Брагодаря ви много

  ОтговорИзтриване
 10. "Супер як блок" в кавички! Тези от теленовелас нюз са долна паплач!

  ОтговорИзтриване
 11. Теленовес са супер не обиждайте Хората който се трудят за всеки читател замьлчете

  ОтговорИзтриване
 12. Защо не пишете вече за Моята карма.

  ОтговорИзтриване
 13. Анонимен9 юни 2016 г., 12:28

  http://i.imgur.com/T5tFd40.jpg

  тази сцена от кой епизод е?, че отначало съм ги изпуснала сериите и не съм ги гледала, от сериала светлината на моя живот

  ОтговорИзтриване
 14. много странно как един уеб сайт, в случая блог, вие го наричате "списание". По какво по-точно прилича на списание?

  ОтговорИзтриване

Споделете с нас своето мнение или запитване. Не забравяйте да спазвате добрия тон, за да може комуникацията ни да е пълноценна.