loading...

вторник, 16 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан съобщава на всички, че се е помирил с Харун, но Озан не приема това (17-и май)

Прочетете какво ще се случи утре (17-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.
Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дилара и Джихан вечерят. Дилара си признава, че не може да готви. Джихан прави комплимент на бившата си съпруга, че е добра майка. Тя все още се чувства виновна, че не се е грижила добре за децата си.

Йозкан, Енгин и Озан играят мини футбол. Кериман и Рахми са на скамейките и викат. Харун тайно наблюдава сина си и се радва на неговите успехи. Джихан започва да харесва Аллаз. Двамата с Дилара проверяват детето дали спи.

След мача Харун си тръгва тъжен.

Джихан предлага на Дилара да остане при него, но тя е решила да се прибере в имението. Харун идва да я взима. Казва на жена си, че повече няма да има проблеми с мафията. Дамир е обещал, че няма да ги притеснява.

Митхат продължава да проучва сметките на Харун. 

Харун отново се разкайва, че не може да каже на Озан, че е негов баща. Желае да стане приятел на Озан.

Йълдъръм споделя със Селма какво са открили по трансферите. Харун се обажда на Селма и настоява час по скоро да унищожи документите. 

Дамир очаква Харун в офиса му. Настоява да работят заедно. Харун го отпраща.

Йълдъръм се опитва да разбере, защо Харун не иска да забърква Озан в далаверите си. Джихан не казва на приятеля си истинската причина.

Митхат харесва проекта на Дениз. Трябва им кредит, за да продължат. В това време Хазал се появява в кабинета на зет си, но бързо му дава документите и тръгва. Митхат се стъписва. Дениз го пита дали не се е скарал с Хазал. Митхат му съобщава, че с Хазал са се разделили.

Джансу споделя със съпруга си, че Митхат е изневерил на Хазал. Джансу се ядосва, че Дениз защитава младежа.

Митхат се среща с началника си. Той го пита дали има развитие във фирмата. Показва му какво е открил.

Джансу получава пратка. В нея има неща за Емре. Дениз отново се ядосва и забранява на Джансу да ходи при бебето. 

Енгин се стяга за среща с Хаджер, но Кериман отива при него с бебето. Тя пита монтьора каква работа има Йозкан с Рахми. Енгин ѝ казва, че не знае. Опитва се да изгони Кериман и детето. Лелята се усеща и в този момент Хадежер идва в сервиза. Кериман я пита защо я е излъгала.

Йозкан и  Рахми отиват в офиса на убития търговец на диаманти. Хората на Халил казват, че две жени са го убили и се канят да си отмъстят.

Рахми казва, че го е страх от двете приятелки, защото са непредвидими. После разказват на Озан какво са направили леля му и адвокатката. Младежът се ядосва, че накрая всички отново ще страдат. Йозкан предупреждава, че мафиотите могат да си отмъстят на семейството му. В това време отново се появява Кериман...

Джихан звъни на Джансу, после се обажда на Хазал и я кани на вечеря. Джихан се обажда и на Озан, моли да предаде и на Рахми, че иска да вечерят заедно.

Освен това Дилара и Джихан отиват заедно на вечеря в луксозен ресторант. После идват двете сестри. Идват Рахми и Озан. Те се чудят какъв е поводът за тази празнична вечеря. Озан се досеща, че чакат Харун. Джихан моли младежа да се държи сдържано. Харун пристига. Озан става и си тръгва, но Джихан и Дилара го спират. Джихан съобщава на всички, че с Харун са се помирили. Озан се възмущава и не е съгласен. Напомня за всичко лошо, което е направил врагът им. Става ядосан и си тръгва от вечерята. Рахми го последва.

Харун се извинява на останалите. Казва им, че Махиде е стояла зад всичко, което се е случило със семейството. Обяснява на двете сестри, че няма желание Аллаз да расте далеч от тях, защото е техен брат. Отново моли всички да се сдобрят.

Озан все още не може да приеме, че Джихан се е помирил с врага си. Рахми се опитва да успокои внука си. Озан поставя ултиматум на останалите от семейството да избират ако сключат мир с Харун -  да забравят за сина си...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...