loading...

четвъртък, 5 януари 2017 г.

В следващите епизоди на "Твоят мой живот": Гюлсерен организира сватбата си, а Харун – убийството на годеника й


В СЛЕДВАЩИТЕ ЕПИЗОДИ НА "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" ПО bTV...

Джихан, по молба на Дилара, иска да попречи Джандан да разкрие бременността й. Харун праща човек да следи Йълдъръм, който да го отведе до адвокатката. Йоджер я намира и заплашва живота й. Кериман за пореден път изнудва Рахми. Той й предлага тройна заплата, за да продължи да идва в дома му. Харун вади Гюлсерен от ареста, тя му споделя проблемите си. Когато Джихан се завръща в Истанбул, той и любимата му се карат отново. Йозкан е в дома й отново. Подарява на Гюлсерен колие за благодарност и опитва да я целуне. Тя го прокужда. Дилара се завръща в малкото си кралство. 

Харун прави отчаяни опити да разговарят, но тя не желае. Джихан го напада, за да остави бившата му на мира. Рахми най-после научава всичко за намеренията на Харун. Прави пореден опит да го простреля в следващите епизоди на „Твоят мой живот". Полицаи арестуват Алпер и Солмаз. Коварното семейство е обвинено в убийството на човека, който се смята за негов баща. Доведената дъщеря на Незамедин разкрива, че ще поиска и ДНК тест, който да докаже, че Алпер не му е истински син. Гюсерен се чувства сама и отчаяна. Споделя с Чийдем намеренията си да започне живота си отново, далеч от Истанбул. Чува как шефката й споделя намеренията й с Харун. 

Джихан разбира, че Хаял е посегнала на живота си, заради биполярно разстройство. Йълдъръм приютява Джандан. Дилара и Джихан отиват в Лондон, за да направи аборт. Тя размисля в последния момент и решава да роди бебето. Джансу казва на Гюлсерен къде са били другите й родители. Поредният повод за скандал може да се окаже фатален. Джихан обаче разказва всичко на Гюлсерен и двамата насрочват дата за сватбата си. Йозкан разбира къде чисти сестра му, но тя успява да го заблуди отново. 

Джихан хваща Хазал в нова лъжа, а Дилара открива бавачката си в безсъзнание. Харун е по дирите й, затова се появява точно навреме, за да помогне. Дилара го съкрушава с решението си да се върне при Джихан. В действителност печалната дама планира да напусне родината. В последния за седмицата епизод на „Твоят мой живот” се прощава не с друг, а със съперницата си. Отива в дома на Гюлсерен, за да я помоли да се премести в дома й. Настоява да й даде имението, за да може Джансу да остане в родния си дом. Харун озверява от мъка – наема убиец, който да го отърве от вечния съперник.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...