loading...

вторник, 10 януари 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Сидханд и Прем се сбиват (11-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и януари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:30 до 22:30 часа по Diema Family.

Сунайна започва да се смее и духа ѝ полита към небето. Симар вижда Прем и отива при него. Казва му, че сега ще си изяснят всичко. Прем я пита за сватбата ѝ с Викрант ли има в предвид. Тя го пита за какво говори, а Прем хваща ръката ѝ и я слага на главата, после ѝ показва нацапаната и ръка. Симар се чуди как синдура се е оказал на челото ѝ. Прем ѝ казва, че Викрант и го е сложил. Сидхант казва на брат си, че всичко ще му обясни. Прем хваща Сураби за ръката и си тръгват. Роли казва на Симар, че Викрант така я е спасил от Сунайна.

Прем отива до колата си и удря ядосано по капака .Сидхант идва и му казва, че бракът на Симар с Викрант е бил спасение. Прем отказва да го чуе. Сураби моли Сидхант да оставят нея и Прем намира. Сидхант ѝ казва, че всичко трябва да се изясни и че Симар си остава снахата на сем. Барадвадж. Прем му казва да престане. Двамата започват да се карат. Прем бута Сидхант, а Сидхант удря шамар на Прем. След това и Прем удря Сидхант.

Сураби отива при Роли и ѝ казва, че Прем и Сидхант се бият. Викрант и Роли отиват при двамата братя и ги спират. Прем казва, че вече е видял всичко, как Симар се е омъжила за друг. Симар наблюдава скандала между Прем и Сидхант и си тръгва. Тя отива на мястото на катастрофата, преосмисляйки думите на Прем. Викрант и Санджу идват при нея и се опитват да я успокоят. Симар казва на Викрант, че Сунайна вече я няма, но Прем ще продължи да я мрази. Викрант взима едно гърне с вода и го излива върху Симар, за да падне синдура от челото ѝ. След това Симар припада.

Нирмала прави забележка на Прем и Сидхант, че вече публично изливат гнева си един върху друг. Тя ги пита защо развалят връзката си. Сураби казва, че Сидхант първи е ударил Прем. Роли не издържа и казва на семейството, че Викрант е сложил синдур на Симар и затова Прем е полудял. Добавя, че така са се отървали от духа на Сунайна. Добавя, че когато са арестували Картик и Савита, Сунайна е решила да остане на този свят и се е вселявала в тялото на Симар и затова тя се е държала зле с Прем и Анджали. Прем си спомня как Симар се е държала лошо с него.

След това идва свещеникът, който помогна на Роли, за да се види с Махант. Тя го кара да разкаже за какво са били в храма. Свещеникът казва, че Роли и Сидхант са дошли, за да прогонят духа на Сунайна. След това са направили ритуала за прогонване. Пари казва, че това са поредните глупости на Роли и Симар. Роли казва на Пари да си мери приказките. Прем се качва в стаята си.

1 коментар:

  1. и в крайна сметка ще им повярват ли семеиството и ще простят ли на симар и ще я приемат ли сега или по нататък в епизодите гледал съм ги в ютуб на хинди по напред но обаче не си спомням нищо от епизодите само някой неща

    ОтговорИзтриване

loading...